Being a mrs

by - November 22, 2015

Assalamualaikum. Salam sejahtera.


Urm, being a mrs.


Selepas dah dua bulan nikah, alhamdulillah life is good. Banyak benda baru yang kena belajar. Paling penting kena sod-ba-ro. Haha. Dulu masa single, lepas balik kerja terasa nak singgah mall boleh terus singgah cuma kena call mama bagitau balik lambat sikit. Sekarang, no-no. Kena tanya dulu, kalau perlu negotiate, kena nego. Kalau nego pun gagal, baliklah apa lagi haha.




Sekarang kalau nak taip nama sendiri kat dalam minit mesyuarat pun dah guna title "Puan" haha walaupun dah dua bulan, i still awkwarddd! :B


Cerita majlis nikah dalam next post lah! Hehe. Sekarang masih dok pening kepala dengan majlis resepsi yang tak sampai lagi 2 minggu dan banyak lagi to-do box belum tick uh oh.

You May Also Like

0 comment(s)