Disclaimer

Isi kandungan blog ini bertujuan untuk berkongsi maklumat dan mengisi masa lapang sahaja. Segala pendapat / pandangan / angan-angan / idea tanpa batasan / review produk adalah sepenuhnya daripada pengalaman dan pendapat sendiri. Tidak dipengaruhi dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain, kecuali dinyatakan sebaliknya (i.e. sponsored post).

Pendapat dan maklumat produk yang dikongsi mungkin berfungsi dengan baik pada saya, dan tidak pada anda (disebabkan jenis kulit yang berlainan). Saya tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kerugian, kerosakan dan kesakitan akibat daripada penggunaan maklumat daripada blog ini.

Setiap info yang dikongsikan adalah benar dan sah sehingga tarikh post dikeluarkan. Kemungkinan berlaku sebarang perubahan selepas daripada tarikh itu. Sila buat cross-check dengan mana-mana blog lain yang memberi info mengikut tarikh terkini.

Sebarang print screen / copy paste post dan info adalah tidak dibenarkan sama sekali kecuali dengan keizinan dan back-link ke blog ini semula, dan tidak boleh digunakan untuk tujuan keuntungan peribadi. 

Komen yang mengandungi unsur seks, keganasan, perkauman, ugutan, pautan spam dan berbaur negatif akan dikeluarkan. Semua gambar di dalam blog ini adalah kepunyaan sendiri, kecuali dinyatakan sebaliknya.

Kandungan dan maklumat di blog ini tidak semestinya kekal dan tertakluk kepada perubahan pada bila-bila masa, dengan atau tanpa notis.

Terima kasih.

Aerzee Amir
24 July 2015-----------------------------------------------------------------------------------------